Επίσκεψη στο ΝΕΟ εργοστάσιο παραγωγής της FLEXITEEK
Το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Flexiteek είναι πραγματικότητα. Οι εγκαταστάσεις μεγάλες κι εντυπωσιακές για την παραγωγή συνθετικού πατώματος για μεγάλα Superyachts αλλά και Ιστιοφόρα και μηχανοκίνητα. Μεγάλοι χώροι εκπαίδευσης για τους τρόπους και μεθόδους κατασκευής και τοποθέτησης των συνθετικών δαπέδων Flexiteek.
Η νούμερο ένα εταιρία συνθετικών πατωμάτων Flexiteek πραγματοποίησε τριήμερο συγκέντρωσης αντιπροσώπων απ' όλο το κόσμο όπου συζητήθηκαν νέες προτάσεις οργάνωσης και marketing αλλά και εκπαίδευσης work shops όπου έγινε επίδειξη πραγματικού χρόνου δημιουργίας και τοποθετήσεις του προϊόντος με μεθόδους vacuum. Επίσης έγινε πλήρης ενημέρωση για το πως πρέπει να καθαρίζεται το προϊόν και ποια προϊόντα να χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του και ποια όχι. Βασικός γνώμονας των συζητήσεων η ικανοποίηση του πελάτη αλλά και ο παγκόσμιος συντονισμός του δικτύου αντιπροσώπων για την καλύτερη στήριξη και παρακολούθηση των τεχνικών εφαρμογών. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν και ένα διεθνές αρχείο παρακολούθησης της ταυτότητας κάθε έργου ώστε να πετύχουμε την καλύτερη υποστήριξη μετά την πώληση (after sales support).
Οι προβλέψεις για την πορεία της Flexiteek για το 2023 είναι ιδιαιτέρως ανθηρές αφού η συμμετοχή του προϊόντος Flexiteek στα super yachts και θαλαμηγούς στο κόσμο είναι εντυπωσιακά αναπτυσσόμενη τα τελευταία χρόνια με την Ιταλία, Σουηδία και Αμερική να κατέχουν τις πρώτες θέσεις.