MENU

elen
0
Καλάθι άδειο
ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 10% της αξίας για αγορές από €50 και άνω*
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €65
Ευέλικτη παράδοση: Παράδοση απευθείας στο σκάφος σας

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΑΣΤΡΑΣ KEELGUARD

MEGAWARE ΚΕΕLGUΑRD,ΙΝC.
Γονικός:1107

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΟΓΧΗΣ ΓΑΣΤΡΑΣ KEELGUARD της MEGAWARE το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ
Επιλέξτε μοντέλο
Περιγραφή

Τι είναι το Keelguard;

Κατασκευασμένο από καθαρά πολυμερή ουρεθάνη και ένα αποκλειστικό σύστημα κόλλας 3M®, η ανθεκτική ασπίδα πλάτους 12,7cm είναι η ισχυρότερη και πιο ανθεκτική προστασία για την κόγχη της καρίνας (το πιο ευάλωτο και σταθερό σημείο επαφής στο σκάφος σας) από γδαρσίματα, γρατσουνιές και ουλές.

 

Γιατί το χρειαζόμαστε ? 


Κάτι πολύ ενδιαφέρον για όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών! Εάν θέλετε να προστατέψετε και να διατηρήσετε τη γάστρα του σκάφους σας σε άριστη κατάσταση, πρέπει να σκεφτείτε να εγκαταστήσετε ένα Keelguard.

Το Keelguard είναι μια προστατευτική λωρίδα που κολλάει στην κογχη της γάστρας του σκάφους σας. Προσφέρει ένα ανθεκτικό στρώμα άμυνας ενάντια σε βράχους, βότσαλα, μεταλλα ή ξύλα και άλλους κινδύνους που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στη γάστρα, μπορεί να σπάσει το προστατευτικό φινίρισμα gelcoat, επιτρέποντας στο νερό να φτάσει και να καταστρέψει τα ελάσματα από υαλοβάμβακα και να θέσει σε κίνδυνο τη δομική ακεραιότητα του σκάφους σας και να μειώσουν βεβαίως την αξία του σκάφους σας. Ιδανικό είναι επίσης για αποφυγή φθοράς απ την ταλάντωση της άγκυρας του ίδιου του σκάφους αντί των συμβατικών τρόπων προστασίας που είναι οι μεταλλικές ανοξείδωτες πλάκες που είναι συνήθως κακής αισθητικής.

Το KeelGuard είναι κατασκευασμένο από ένα σκληρό πολυμερές σύνθετο υλικό που είναι ανθεκτικό στη φθορά, τις χημικές ουσίες και τις ακτίνες UV, διασφαλίζοντας ότι διαρκεί για χρόνια.

βγαίνει σε πολλά χρώματα κι έτσι θα βρείτε αυτο που πλησιάζει ή ταυτίζεται με το χρώμα του σκάφους σας. Επιπλέον, μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του σκάφους σας και να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου μειώνοντας την αντίσταση ενώ βελτιώνει τη σταθερότητα.

Ακολουθούν μερικοί μόνο λόγοι για τους οποίους κάθε ιδιοκτήτης σκάφους πρέπει να έχει Keelguard:

  • Προστασία: Το Keelguard μπορεί να προστατεύσει το σκάφος σας από γρατσουνιές, χτυπήματα και άλλους τύπους ζημιών που μπορεί να προκύψουν κατά τη φόρτωση ή την εκφόρτωση απ το τρέιλερ ή ενώ βρίσκεστε στο νερό. Αυτό όχι μόνο διατηρεί την εμφάνιση του σκάφους σας αλλά αποτρέπει και δαπανηρές επισκευές.
  • Αυξημένη αξία μεταπώλησης: Τα σκάφη με Keelguards είναι ιδιαίτερα περιζήτητα στην αγορά μεταπώλησης, καθώς αποδεικνύουν ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης φρόντιζε καλά το σκάφος τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερη αξία μεταπώλησης και ταχύτερες πωλήσεις όταν έρθει η ώρα να αναβαθμίσετε ή να πουλήσετε το σκάφος σας.
  • Βελτιωμένη απόδοση: Το Keelguard χάρη στη λεία επιφάνεια του μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του σκάφους αφού μειώνει την αντίσταση και ενισχύοντας τη σταθερότητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκοικονόμιση καυσίμου, μεγαλύτερες ταχύτητες και ομαλότερο χειρισμό στο νερό.
  • Εύκολη εγκατάσταση: Τα Keelguards εγκαθίστανται εύκολα και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα της γάστρας. Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε μόνοι σας ή να ζητήσετε από έναν επαγγελματία να το κάνει για εσάς, ανάλογα με το επίπεδο άνεσης σας με έργα DIY. Η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μόνο ώρες και μόλις εγκατασταθεί, το KeelGuard απαιτεί πολύ λίγη συντήρηση.

Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά για να προστατέψετε το σκάφος σας. Επενδύστε σε ένα Keelguard σήμερα και απολαύστε την ηρεμία που έρχεται με το να γνωρίζετε ότι το σκάφος σας είναι ασφαλές και προστατευμένο για τα επόμενα χρόνια.


Πώς τοποθετούμε το Keelguard 


  • Σημαδεύουμε με ένα μαρκαδόρο ακριβώς την περιοχή που θα μπει το Keelguard. Εδώ βολεύει να το συγκρατήσουμε με μπλε χάρτινη ταινία και να σημαδέψουμε πάνω στο σκάφος με ένα μαρκαδόρο
  • Την περιοχή που θα σημαδέψουμε την παίρναμε με το ειδικό καφέ γυαλόχαρτο που μας δίνει ο κατασκευαστής. Στην άκρη προς την πλώρη δίνουμε την μεγαλύτερη προσοχή γιατί εκεί είναι που το χτυπάει το νερό περισσότερο και προσπαθεί να το ξεκολλήσει απ’ το σκάφος
  • Την ίδια επιφάνεια την περνάμε με ασετόν και πανί ξανά και ξανά μέχρι να μην μένει τίποτα πάνω στο πανί
  • Τελευταίο βήμα προετοιμασίας είναι να περάσουμε το prime air που οι ίδιοι οι κατασκευαστές μας παρέχουν προσεκτικά να πάει όλη την επιφάνεια που έχουμε τρίψει και καθαρίσει με ασετόν. Κρατήστε το πανάκι διπλωμένο για να μην στεγνώσει. Εφαρμογή πάντα με γάντια.
  • Το κυρίως σώμα του Keelguard να σκεφτείτε ότι είναι σαν ένα πολύ μεγάλο αυτοκόλλητο. Για να μπει σωστά και ευθεία ιδανικά κολλάτε πρώτα το κέντρο του και μετά τη μία πλευρά και την άλλη διαδοχικά ξεκινώντας απο πλώρη προς πρύμνη 
  • Αφού ολοκληρώσουμε με την κόλληση χρησιμοποιούμε το ειδικό εργαλείο που μας δίνουν την σκληρή σπάτουλα για να πιέσουμε όλη την επιφάνεια με κινήσεις από το κέντρο προς τα πλάγια ώστε να αφαιρεθεί όλος ο αέρας από μέσα και να έχουμε μια τέλεια κόλληση
  • Τελευταία οδηγία που είναι καλό να έχετε υπόψη σας είναι ότι ιδανικά η εγκατάσταση γίνεται πιο σωστά σε μία στεγνή ζεστή μέρα

 

 

Πώς μπορώ να αφαιρέσω από το Megaware KeelGuard;

Η κόλλα 3M® έχει σχεδιαστεί για να διασπάται εάν ασκείται αρκετή δύναμη και ενέργεια. Μέρος της κόλλας θα παραμείνει στο Megaware KeelGuard® και κάποιο μέρος στο σκάφος. Η υπόλοιπη κόλλα μπορεί να αφαιρεθεί από το σκάφος με ένα πλαστικό ή νάιλον μαχαίρι στόκου ή έναν δίσκο τριβής.

 

Πώλησης τιμή το μέτρο

 

ΚωδικόςΧρώμα
35.MK.20100ALΜπεζ
35.MK.20100BLΜαύρο
35.ΜΚ.20100LGΓκρι Ανοιχτό
35.ΜΚ.20100WΗΛευκό

Σχετικά Προϊόντα

There are no products

Please publish modules in offcanvas position.