MENU

elen
0
Καλάθι άδειο
ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 10% της αξίας για αγορές από €50 και άνω*
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €65
Ευέλικτη παράδοση: Παράδοση απευθείας στο σκάφος σας

Απαραίτητα & χρήσιμα για το σκάφος

Το να περάσετε μια μέρα σε ένα σκάφος αναψυχής είναι μια από τις πιο χαλαρωτικές και ευχάριστες εμπειρίες που μπορεί να έχει κανείς. Είτε πάτε για ψάρεμα είτε απλώς κάνετε βόλτα, είναι σημαντικό να έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στο νερό. Παρακάτω θα εξερευνήσουμε μερικά από τα προϊόντα που πρέπει να έχετε σε ένα σκάφος αναψυχής που μπορούν να κάνουν την εμπειρία του σκάφους σας πιο ασφαλή, πιο άνετη και πιο διασκεδαστική.

 

1. Σωσίβια

Το πρώτο και πιο σημαντικό προϊόν που πρέπει να έχετε στο σκάφος σας είναι ένα σωσίβιο για κάθε επιβάτη. Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας σε κάθε σκάφος και ένα σωσίβιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι επιβαίνοντες παραμένουν ασφαλείς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Βεβαιωθείτε ότι τα σωσίβια που αγοράζετε είναι εγκεκριμένα και έχουν το κατάλληλο μέγεθος για κάθε επιβάτη.

 

 

2.Βεγγαλικά

Το σετ βεγγαλικών είναι χωρίς ανάγκη για πολλές εξηγήσεις υποχρεωτικό και απαραίτητο να είναι πάνω στο σκάφος αφού τη μία φορά που θα χρειαστούν θα σώσουν ζωές. Να τα ελέγχετε και να φροντίσετε να είναι πάντοτε ανανεωμένα και ενεργά όπως πρέπει. Αυτά είναι 3, το απλό βεγγαλικό, το αλεξίπτοτο και το καπνογόνο 

 

 

3. Άγκυρα και Σχοινί

Μια άγκυρα και ένα σχοινί είναι απαραίτητα για κάθε βαρκάρη που θέλει να σταματήσει και να απολαύσει το τοπίο, να πάει για ψάρεμα ή να κολυμπήσει. Η άγκυρα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να κρατά το σκάφος στη θέση του και το σχοινί θα πρέπει να είναι αρκετά μακρύ ώστε να φτάνει στον πυθμένα στο βαθύτερο μέρος του νερού στο οποίο θα αγκυροβολήσετε. 

 

4. Ψυγείο marine

Ένα ψυγείο marine είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε σκάφος αναψυχής. Μπορεί να κρατήσει τα ποτά και τα τρόφιμα κρύα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ειδικά τις ζεστές μέρες, και μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως άνετο κάθισμα. Ένα καλό θαλάσσιο ψυγείο πρέπει να είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό και σχεδιασμένο να αντέχει στο σκληρό θαλάσσιο περιβάλλον. 

 

5. Συσκευή φορητού air condition

Μην αφήσετε τη ζέστη να σας χαλάσει τη διασκέδαση και απολαύστε τις υπαίθριες δραστηριότητες σας με άνεση! Και πλέον δεν χρειάζεται μεγάλο aircondition μονιμης εγκαταστασης. Μπορειτς να παρετε ενα φορητο, αθορυβο, με μηδενική κατανάλωση. Έτσι θα νιώσετε το σκάφος σαν το σπίτι σας ειδικά κατα τις βράδινες ωρες όπου θα κοιμηθείτε με δροσιά χωρις να ιδρώνετε απ τη ζέστη 

 

6. Κουτί Πρώτων Βοηθειών

Ένα κιτ πρώτων βοηθειών είναι απαραίτητο στοιχείο σε κάθε σκάφος αναψυχής. Μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε μικροτραυματισμούς και ατυχήματα που μπορεί να συμβούν ενώ βρίσκεστε στο νερό. Βεβαιωθείτε ότι το κιτ πρώτων βοηθειών σας περιλαμβάνει αντικείμενα όπως επιδέσμους, αντισηπτικά, αναλγητικά και αντηλιακά. 

 

7. Μπαλόνια πρόσδεσης σκαφών

Τα φτερά σκαφών είναι ένα σημαντικό προϊόν για την προστασία του σκάφους σας από γρατσουνιές και ζημιές κατά την ελλιμενισμό. Έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την πρόσκρουση του σκάφους στην αποβάθρα ή σε άλλα σκάφη και μπορούν να αποτρέψουν δαπανηρές επισκευές. Βεβαιωθείτε ότι τα φτερά του σκάφους που αγοράζετε έχουν το σωστό μέγεθος για το σκάφος σας και είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά. 

 

8.Προστατευτικό γάστρας

Με τόσα ατυχήματα που συμβαίνουν κάθε τόσο είναι καλό να προστατεύσουμε το ζωτικό κομμάτι πλεύσης του σκάφους που είναι η γάστρα. Κι αυτό γίνεται πλέον εύκολα και πρακτικά με αυτοκόλλητα προϊόντα μεγάλης αντοχής και διάρκειας. Έτσι θα αποφύγετε και τις έντονες φθορές απ το τρέιλερ ανέλκυσης και καθέλκυσης. 

 

9. Φορητό Power Bank

Ένα φορητό power bank είναι ένας βολικός τρόπος για να κρατάτε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές φορτισμένες ενώ ταξιδεύετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν χρησιμοποιείτε θαλάσσιο GPS ή άλλα ηλεκτρονικά εργαλεία πλοήγησης. Ένα power bank είναι επίσης χρήσιμο για τη φόρτιση τηλεφώνων, tablet και άλλων συσκευών, επιτρέποντάς σας να παραμένετε συνδεδεμένοι ακόμα και όταν βρίσκεστε στη θάλασσα. 

 

10. Κιάλια

Τα κιάλια είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους ναυτικούς, επιτρέποντάς σας να βλέπετε μακρινά αντικείμενα όπως σημαδούρες, ορόσημα και άλλα σκάφη. Είναι επίσης χρήσιμα για τον εντοπισμό πιθανών κινδύνων όπως βράχοι, ύφαλοι και άλλα εμπόδια. Τα κιάλια με ενσωματωμένη πυξίδα είναι ακόμη πιο χρήσιμα, καθώς σας επιτρέπουν να προσδιορίζετε την κατεύθυνση των αντικειμένων που παρατηρείτε. 

 

Συμπερασματικά, έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και εξοπλισμό στο σκάφος αναψυχής σας μπορεί να κάνει τον χρόνο σας στο νερό πιο ασφαλή, πιο άνετο και πιο ευχάριστο. Από σωσίβια μέχρι ναυτικά συστήματα GPS, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία σας στο σκάφος. Θυμηθείτε να δίνετε πάντα προτεραιότητα στην ασφάλεια και να απολαμβάνετε το χρόνο σας στο νερό!

 

 

Σημείωση: το τοπικό λιμεναρχείο θα σας δώσει τη λίστα με τα απαραίτητα για το σκάφος ώστε να είστε ασφαλείς σε ενδεχόμενο έλεγχο

 

Δείτε σχετικά προϊόντα

Please publish modules in offcanvas position.